♥; Hanging on

Bilderna ovan är inköp som gjorts under detta lov, mest från Gävle men också lite från där jag bor.
Toppen är så fin och koftan{bägge från Vero Moda} är precis vad jag var ute efter, behöver ha något i Rhodos på kvällarna när det är lite för kallt att bara gå i linne. I love... strawberries & milkshake är min favoritdoft av alla som märket har att bjuda på, så köpte en bubble bath i den smaken. Passade på eftersom jag än inte hade gjort av med mitt presentkort på Åhléns sen lång tid tillbaka. Köpte även en BB Cream, hoppas verkligen att den är bra. En BB cream är inte lika täckande som en riktig foundation och brukar vara extra bra för känslig hud och jag har ju fått en extremt torr hud i ansiktet nu i kylan. 
 
 
Isa kom hit igår så vi fixade ihop käk och såg en film hos mig, drog även en sväng till stan och tittade, Willys och DollarStore, Isa köpte hårfärg. Jättemysig kväll. Ska plugga ikväll.

♥; The host

Var på bio idag med Isa, The Host, så sjukt bra film. Samma författare som Twilight böckerna, dock hundra gånger bättre film. Vill se den igen!♥
Imorgon ska jag till stan med Signe och kolla runt lite bara, ska en sväng till stan med Isa med på Onsdag tror jag. Hoppas på att hitta något fint.

RSS 2.0