♥; Nike free run

Fick precis hem mina fabulösa nya sportskor - äntligen slipper jag använda mammas. Dessa är från Nike och
kollektionen Free Run, jag är helt kär i färgerna. Mina favoritfärger! Rosa, turkos och grå.
                                                                                                        

♥; Godmorgon

Bild sen i Måndags.
Somnade pladaskt vid 17:00 igår typ, inte det klokaste kanske. Vaknade 20, somnade om till 23, somnade om till 03, sen vaknade jag 05 igen och gick upp. Kommer bli så jobbigt att hålla sig vaken ikväll alltså, höll på att dö igår... Tog iaf chansen att se nya Pretty Little Liars avsnittet "imorse" då! Så spännande avsnitt, taggar säsongsfinalen nu! Ska fixa mig snart inför dagen, kommer bli så jobbigt att vara utomhus i kylan men aja, bara till att bita ihop.

♥; Floral flowers

Hejsan! Idag hade vi en skön skoldag, bara matte och engelska stod på schemat. Vår psykologi&svenska lärare var sjuk så därav det korta schemat, superskönt. Imorgon har vi "Biology day" så då blir det inga riktiga lektioner heller, rätt skönt förutom att vi kommer att vara utomhus.
Gick på stan igår med Emma och köpte det som ovan visas, ett korall-färgat armband och ett halsband med rosor och "diamanter", superfina. Köpte även en bikini överdel, behöver köpa mycket sommarkläder nu inför Rhodos. ♥

♥; Säg inte grattis

                                                      
                                        Det stod om anmälan igår i tidningen, klicka på miniatyret ovan ↑. 

Det här med att det var internationella kvinnodagen idag, jag är glad över att en sådan dag finns, för att uppmärksamma och ge kunskap till oss alla om kvinnors syn i samhället men jag blir en aning frustrerad när jag läser att folk grattar, köper rosor och massa joll till tjejer i sin närhet. Det är jättefint att man villl uppmärksamma och ge kärlek till tjejer men tänk till lite på vad dagen egentligen innebär. Vad är det vi "grattar"?
"Att säga grattis till alla kvinnor på internationella kvinnodagen är som att säga grattis till alla hiv-smittade på världsaidsdagen." - Andreas Linder, Twitter.

Grattis, du är kvinna! Grattis, du får mindre lön än män. Grattis, det finns fler med namnet Göran i riksdagen än KVINNOR! Grattis, en kille ligger runt och blir matcho och på sin höjd player, du som kvinna blir hora/slampa/billig/enkel/ .Grattis, du som kvinna ska förväntas vara VILLIG att ligga men samtidigt helst vara "ren" och näst intill orörd men INTE oskuld, Grattis till att du inte får ta för dig lika mycket som killar gör på dagis för då tar du för mycket plats, Grattis till att du inte får vara lika grov i munnen som dina storebröder. Grattis till att du hela tiden behöver tänka över ifall du har för mycket urringning - sänder det ut fel signaler? Grattis till att du som kvinnlig kändis får höra "Hur känns det att vara mamma?" medans kända pappor aldrig får den frågan, Grattis till att vissa män lämnar ett flygplan bara pga kvinnan är piloten. Hur känns det att allt handlar om utsidan? Att alla grattiskort till killar nämner "ball,cool" när alla kort till tjejer nämner "fina,vacker,söta".
"Säg inte grattis, det är kvinnokamp vi pratar om och ingen jävla födelsedag." - Ania, Twitter.

Tänk efter vad dagen egentligen innebär. Samt till alla män jag idag sett gnällt över att "ööööh vi män då ska inte viii få en dag" JO NI HAR JU REDAN EN DAG och om ni var det minsta intresserad hade ni kanske googlat eller ordnat upp några tillställningar inför den dagen. Ni verkar ju inte direkt intresserad över dagen utan mer ha ett behov att flika in att "det finns minsann män som inte våldtar" ja det gör det, applåd och medalj till er om ni känner behovet efter det men IDAG fokuserar vi på kvinnor och då är det så.
Det jag skriver säger absolut inte att alla skulle reagera eller säga så, jag skriver helt enkelt bara om det jag läst idag, så ni underbara män där ute som verkligen kämpat för att uppmärksamma människor idag om jämnställdheten behöver verkligen inte ta åt er.

♥; Pinkoholic

Jag fick hem ett jättebra paket häromdagen från Pinkoholic! Jag fick hem deras vattenflaska som är helt fantastisk och bäst av allt - rosa! De har massor av träningsartiklar, kläder och tillbehör, inprincip allt i rosa. Linnen, bhar, shorts, hoodies m.m! Så alla rosa-älskare där ute, kika in deras sortiment vettja!
www.Pinkoholic.se/webshop/

♥; Rhodos

Bokat & klart. Rhodos, 9 av 10 stjärnor hotell, privat pool, all inklusive och billigt pris.
Jag & Isabella ska leva livet! Det är vi båda värda.

RSS 2.0