♥; Rhodos

Det var dom bilderna jag tog på Rhodos. Tog ej me systemkameran så fick fotografera med min iphone.
Brände mig rejält första dagen så har nu brändskador på fötterna, men har fått cortison + annat mot det så det går mot en bättringsväg iaf! Jätteskönt att bara få vila ut där borta. Dagarna bestod till stösta delen av sola, bada, sova och ÄTA. Ni skulle ha sett buffén! Speciellt frukostbuffén! Hur mycket bröd, frukt, omeletter, våfflor, nutella, flingor, allt fanns där typ. Så himla gott, och vi sov middag inprincip varje dag för vi blev så himla trötta.
 
Kan verkligen rekomendera hotellet → Mythos Beach Resort. Superlyxigt & bra hotell, med gym, spa, många resturanger och pool-barer och superbra personal!

♥; Shopping i Rhodos

Detta är mina inköp som jag köpte i Rhodos. Det var verkligen superbilligt haha! Fann även VS grejer både på Arlanda och i Rhodos, så köpte lite goda dofter! Tycker som sagt att VS underkläderna och runawaysen är grymt överskattade men älskar dofterna ♥. Semesterbilder kommer när jag fört över alla bilder från mobilen.

♥; Hälsning från Rhodos


♥; Rhodos

Imorgon åker jag till R h o d o s !♥
 
Förresten, om ni vill veta varför alla borde bli feminister så kan ni ju läsa detta → trettiotreanledningar.squarespace.com Förövrigt har Facebook av någon störd anledning BLOCKERAT denna länk från Facebook medans bilder på medvetslösa tjejer med texter som "Rape them!" får vara kvar. Blir så fruktansvärt arg så jag typ tuppar av!

♥; Första maj

       
↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ Hur söta är dom inte?
Imorgon säljs katterna, åh vad jag kommer sakna fluffisarna! Det känns bra att dem kommer till ett bra ställe iaf. Valborg idag och jag har inte gjort så mycket, mest pluggat och ätit gott. Imorgon ska jag utnyttja dagen till max och plugga. Så nervös inför mock i engelska och så nervös inför psykologi mock. Spanska prov har jag på Torsdag med vilket gör det ännu stressigare. Har så mycket som jag borde plugga nu alltså att jag typ går under, det jag räknade upp är typ bara en tredjedel av allt. Vill försöka få bort de mesta innan Rhodos så jag slipper ta med ett kilo plugg dit - vill helst slippa ta med matteboken...
 
Nåt att längta till iaf:
 14 dagar - Rhodos.
★ 42 dagar - Sommarlov.
★ 111 dagar - Moa Lignell

RSS 2.0