♥; 2014

 Mitt år i bilder. Insåg nu att det var i år som jag lärde känna mina pinglor Pungen och Jensan? Alltså? Kärlek på er ♥ Haft sååå kul med er! Trivs även så bra med er + "Rävis" och "flickan" i skolan, trivs verkligen och 
gillar vår lilla grupp ♥
 
Detta år har det inte hänt så mycket stora saker som konserter eller så, har bara varit på en och det var You Me At Six med Joss. Den var riktigt bra dock! Saknar Joss så mycket ♥ Längtar tills vi ses igen, tråkigt att det är timmar mellan oss...♥ Annars har jag bara umgåtts med syster och hennes barn, bakat mycket, hängt med pinglorna, pluggat {antar jag} och twittrat massor. Jag får inprincip aldrig panikångest längre, vilket jag förr vissa perioder kunde få flera gånger i veckan. Mamma blir bättre dag för dag även om hon fortfarande är dålig. Det går uppåt!
 
Tycker ändå 2014 varit ett bra år, inte så fartfyllt men det behöver det inte vara för att vara bra. Ser fram emot att ringa in det nya året med mina pinglor! 
 
Okej årets topp fem sjukaste saker:
1. Innan-krogen mys hos mig och Emma och Felicia bestämmer sig för att dörrar är överskattade och hoppar istället från min balkong. Emma skrapar upp benet, skrapar upp tightsen - går med tightsen till krogen. Hon har än idag ärr!
2. Utanför krogen. Felicia och Jennifer lämnar mig utanför bankomaten där jag är förtvivlad då jag glömt min neccesär hos ett par klasskompisar. Jag får en väska, hörde inte att det var Emmas. Ringer Emmas mobil och hör då någon som vrålar på gatan och ser någon som yrvaket försöker resa sig men det går ej. Hon ligger tvärs över gatan och jag har precis ringt henne.
3. När ett av de hetaste samtalsämnerna blev bajs och hur ofta man bajsar.
4. När Ida frågade Jennifers haff hur mycket han tjänade.
5. När Felicia åt chips från golvet och Emma åt mat som hon haft sin fot på.
 

Kommentarer
Postat av: Inga-Marie

Låter som att du har haft ett ganska galet år ändå :)

2014-12-30 @ 11:41:09
Postat av: jenki

omg ruben gullekaka!! du är helt ok att umgås med också ;) <3
SES IMORGON!!!

2014-12-30 @ 11:46:40
Postat av: Kalla mig inte pungen

Omg so cute!!!!! Puss påre rubadub!!
Tagga imon!!!! :D

2014-12-30 @ 12:11:47
Postat av: Nadia

Låter som du har haft ett roligt år :)

2014-12-30 @ 12:21:43
Postat av: Anonym

Häärligt :D

2014-12-30 @ 17:32:46
Postat av: MATILDA

Härliga bilder :)

2014-12-30 @ 18:54:04 / http://matildays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0