♥; Shoppat

Detta köpte jag i Stockholm. En Guessplånbok som jag ääälskar och en miniplånbok som man kan ha när man bara vill ta med ID och kort.
Jag sprang in på Lush och köpte the magic wand och en bubbel-bit, älskar Lush! Väntar även på att hämta ut ett Lushpaket som ligger på posten och väntar på mig som jag kommer att visa upp i veckan. Hittade en tröja på Gina som var nedsatt till 149kr, väl i kassan satte dom ner den ännu mer - 49 kr, som hittat! Supermysig tröja.
Kunde inte hålla mig från att köpa misten Silver Strand Beach från Hollister. Jag har bodylotionen sen innan och blev helt nedkärad i doften så var tvungen att köpa en splash också.
 ♥

♥; Stockholm

Igår var jag med Ida och Jennifer i Stockholm för en shoppingtur. Köpte inte så mycket grejer men det kostade ändå rätt så mycket. Sedan lunchade vi, jättegott! Bilder på vad jag köpte kommer upp på bloggen snart.

♥; Mys


♥; Helgen

I Fredags åkte jag hem till mamma och pappa, myste och såg på idol. Igår så skulle vi fira Idas födelsedag så jag åkte tillbaka till lägenheten, fixade mig och blev sedan bjuden på middag och välkomstdrinkar. Vi hade jätte kul och gick senare ut och dansade röven av oss. Somnade kanske runt 3-halv 4 och vaknade 10 och sedan 12 idag.
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, gick till Ica i myskläder och köpte sallad att äta och snax till kvällen. Tappade upp ett bad och använde en lush badbomb samt tvättade håret m.m. Slapp dag. Har två prov framför mig den kommande veckan, så ska försöka plugga mycket och få mycket sömn.
 
Natti!

♥; Hello October

 Oktober månad. Hösten har kommit på riktigt och det är så mysigt, har badat två gånger redan den här veckan och tänt massor med ljus om kvällarna. Beställde nyligen koftan ovan, en wannabe-Odd-Molly kofta som är så mysig och söt och ett par kängor från Bubbleroom som jag älskar. Älskar det rutiga tyget och guld-detaljerna, lika fina med neddragen kedja som uppdragen! Har även klickat hem två festtoppar då jag känner att jag mest har "vardagliga" toppar eller superfina klänningar som känns nyår-jul-deluxe och inte direkt passar en vanlig Lördagkväll. Sen ska jag faktiskt hålla på pengarna, varit bra på det på sistone och vill inte få shoppingkick igen och bara klicka hem allt jag ser. 
 
Har skickat in EE first full draft vilket känns så skönt och i helgen ska jag plugga bild. Göra massa analyser och skriva analyser om mina egna verk. Så det blir förmodligen en lugn helg. Nästa helg blir det dock lite partaj då vi ska fira mys Pidis ♥ som fyller år och får göra debuten på krogen! Ska bli så roligt, har planerat massor med lekar och annat roligt.
 
Nu ska jag försöka sova snart, blivit alldeles för sent om kvällarna för mig nu på sistone. 

RSS 2.0