Tisdag

Är så himla trött, det märks att det dras mot lov nu. Nu är det slutspurten med matteprojektet och efter det så är det bara plugg inför exams som gäller - jag ser ljuset! Haha. Ska bli så skönt att lämna in det.
 
I helgen ska jag ut med mina pinglor och ha det riktigt roligt. Bra start på lovet! Dock blir det extremt mkt plugg på lovet också då vi har mock exams direkt efter lovet, känns inte så jättekul men vad ska man göra åt det?
 
 
 
 

Äntligen helg

Fredag och helg igen, så skönt. Det behövs verkligen, även om jag måste plugga en hel del. Men snart är jag klar med bild kursen och TOK kursen helt, då får jag mer sovmorgon och mindre stress. Idag hade jag endast en lektion då engelskan var inställd för övriga elever som inte hade en kommentar att göra. Efter skolan gick jag med tjejerna till stan och lunchade, så gott! Sedan var jag barnvakt i två timmar åt systers två döttrar. 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, se på serie och äta gott. Längtar till att byta om till pyjamas och tvätta bort sminket - är sååå trött!
 
 
 

Födelsedagsfirande

 
Detta inlägg kom upp lite för sent, men i alla fall:
 
Jag har hunnit fylla 20 bast och det känns inte direkt som någon märkvärdigt stor skillnad. I alla fall så firades jag först i skolan på Fredagen av finaste tjejerna! Emma och Felicia hade bakat tårta och tog med tomteblåss och överasskade mig med minikalas i skolan på håltimman, trodde verkligen inte dom skulle göra något sånt! Blev så himla glad ♥ Fick Sleek Highlighter palette av dom och har velat ha den sjukt länge, den verkar vara fett bra och är väldigt pigmenterad!!
 
Sen firades jag dagen innan min födelsedag med Ida och Jennifer ♥. Vi åt tacos och hade mellomys med drinkar, sedan gick vi ut på krogen och dansade röven av oss. Det var en jätterolig kväll även om den var lite halvskum till en början. Efter-krogen tårta vankades det sedan hos mig!
 
Efter detta har jag hunnit beta av engelska individual oral commentary, vilket är en stor lättnad. Har varit så nervös inför kommentarerna och att ha dem gjorda känns underbart. Nu i helgen har jag firats en tredje gång av mina föräldrar, med cheesecake och godis. 
 
Jag har så himla fina människor i mitt liv just nu! ♥ Love you

20 år


Okej, nu är jag tillbaka...

Okej, skäms på mig. Har inte bloggat på huuuur länge som helst! Vill börja igen och ska verkligen försöka. Vad har hänt sen sist? Inte så mycket egentligen. 
 
Bilden ovan är från Fredags, tog en spontanlunch med fina tjejer och det var såå gott! Perfekt avslut på en jobbig vecka. Veckan som passerat har jag både avslutat TOK kursen med en uppsats och även gjort min Individual Oral Commentary And Discussion i Svenska. Var så sjuuukt nervös och är så glad att den är över, nu är det bara att bita ihop till engelskan.
 
Jag fyller tjugo på Söndag, det känns så sjukt och har inga direkta känslor inför det. Ska ut och fira med mina pinglor på Lördag. Först mellomys med gott käk och drinkar och sedan utgång, kommer att bli så himla kul! Hoppas veckan går fort och att det inte blir lika stressigt som föregående vecka.

RSS 2.0