Klar

 
Ja, nu är jag äntligen klar med IB. Så himla skönt! Har varit så stressad dessa dagar. Två veckor av intensiva prov varje dag, ibland flera stycken om dagen, på allt vi lärt oss. Det har varit så sjuukt jobbigt att göra detta, detta är absolut det stressigaste jag varit med om men som vår svenska lärare säger så kommer allt inom universitet nu kännas lätt som en pannkaka då vi haft det stressigare än typ någon annan har inom skolans dörrar. Fick även veta för bara någon vecka sedan att vi redan nu läst saker på universitetsnivå, t.e.x svenska där vi tydligen redan passerat A & B kursen inom litteraturvetenskap, så inte undra på att man verkligen känt sig slut i huvudet.
 
Nu är jag ledig fram till balen och studenten och det känns så skönt! På Fredag ska jag äntligen få träffa Joss igen ♥ varit så längesedan nu. Ska försöka hitta studentskor i Stockholm också. Ska verkligen försöka börja blogga mer - nu har jag faktiskt tid så har egentligen ingenting att skylla på haha. 

Kommentarer
Postat av: Matilda Wikblom

men så härligt att äntligen ha det över :)

Skulle bli superglad om du vill rösta på mig i en tävling (jag tävlar om en malene birger väska) Det ända du behöver göra är att kommentera här: http://www.autre.fi/bloggar/streetstyle/matilda-wikblom
Tack på förhand <3

2015-05-20 @ 14:26:03 / http://fashionsafari.blogg.se/
Postat av: MATILDA ROSQVIST

vad skönt! jobbigt när allt är så stressigt :o

2015-05-27 @ 07:51:21 / http://matildays.se
Postat av: jensboi

yet here u are, still not bloggin!!!!!!

2015-06-15 @ 01:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0