Carli Bybel Palette - First Impression

Här är swatches på Carli Bybel paletten, bilden med fingrarna ser lite creepy ut haha men ville verkligen visa hur pigmenterade dessa är. Jag älskar highlighter-skuggorna, vilket jag visste att jag skulle göra men för att vara ärlig så gillar jag ögonskuggorna mer! Speciellt skimret i ögonskuggorna då väldigt många av skuggornas skimmer ser lite rosa ut i vissa ljus, guld ut i vissa ljus och vitt i andra. Det är såå fina pigment!
 
Jag har använt paletten två gånger till vardags-sminkningar, så har ej provat någon dramatisk ännu men alltså jag älskar paletten! Skuggorna är enkla att blenda, man kan få ett tunnt utseende eller mycket pigment. Om man vill ha EXTRA mycket pigment kan man bara använda fix plus på borsten innan du applicerar, eller applicera med fingrarna och liksom "trycka fast" pigmentet istället för att pensla på.
 
Enligt mig är detta ett mycket bra köp och paletten är verkligen värd pengarna. BH Cosmetics är ju ett budgetmärke vilket gör det ännu bättre. Det jobbiga är ju att just denna palett endast finns hos bhcosmetics.com, men som jag sa så är BH Cosmetics väldigt bra så du kan säkert hitta några andra paletter med några av färgerna! Vet till exempel att BH Cosmetics Party Girl ögonskuggspaletten innehåller många färgstarka och guldiga färger. 

♫; Demi Lovato - Confident

Demi Lovato har kommit ut med en ny platta i år som heter Confident. Jag tycker faktiskt skivan är riktigt bra, finns en del sämre låtar och sen flera mycket bra. Jag älskar 'Stone Coldoch 'Father', dessa låtar skrev Demi tillsammans med svenska Laleh - riktigt coolt. Det märks att Laleh medverkat eftersom, enligt mig, så blir allt hon rör vid guld. 'Stone Cold' är så pass bra att jag tror Demi kan ha en chans på en grammis. Andra låtar på plattan som jag gillar är 'For You', titelspåret 'Confident', 'Yes' och 'Lionheart'
 

Carli Bybel Palette - First Look

 
Nu har jag äntligen fått hem denna skönhet - Carli Bybel Palette. Paletten är framtagen av youtubern Carli Bybel som är en av mina favorit beautygurs. Det är 10 ögonskuggor och 4 highlighters. Jag kommer att göra ett inlägg med first impression + swatches och vad jag tycker om paletten. Om jag känner för det blir det säkert någon sminkning också! Tycker det är roligt att det är just BH Cosmetics som ger ut paletten eftersom det är ett budgetmärke och ändå är paletten sååå himla fin! Jag älskar färgerna, perfekta skuggor för att göra vardags- och festsminket. 
 
Tyvärr finns inte denna paletten i Sverige att köpa. Jag köpte den via BHCosmetics.com. Det tillkommer såklart lite frakt men om ni gör som jag och beställer tillsammans med en kompis och delar på frakten så blir det inte alls lika dyrt! 

I'm back

Ehm.... ja... hej. Här har det ekat tomt sen studenten och balen, oops. Jag har inte ens någon ursäkt till det eftersom jag inte gjort så mycket sen dess, men hade helt enkelt inte lust för att blogga alls. Ska försöka blogga mer nu men kommer inte lova något eftersom jag alltid slutar såsmåningom haha.
Har i alla fall gjort en ny design. Kan inte börja blogga igen om jag inte förnyar något på bloggen, tvångstanke haha. 

RSS 2.0