En kväll med Melissa Horn och Moa Lignell

 
{2016-04-07}
 
Jag och min vän Emma såg Melissa Horn den 7e. Moa Lignell var förband och jag klagar verkligen inte.
De båda var så himla bra, livemusik när den är som bäst. Det enda jag har att klaga på var att den kanske var liite för lång, men ändå inte så pass lång att det var något man tänkte på under tiden utan mest efteråt.
 
Melissa Horn sjunger med en sån känsla och hon har så himla fina låtar. Hon har också självdistans och skämtar om nästan alla låtar, även de mörkaste låtarna vilket jag tyckte om. Det gjorde så att det inte blir så tungt, som det annars kan bli när man bara lyssnar på lugn sorgsen musik. Vissa låtar, när hon sjunger dem live, blir så sjukt tunga så det känns som att en har en sten i bröstet. Som inte ens är sin egen sten utan hennes börda. Jag älskar live-röster som har tårar, att det låter som att personen nästan gråter när hen sjunger. Det brör verkligen. Och jag slutar aldrig häpnas över hur fantastiskt duktig Moa Lignell är trots sin unga ålder. Enormt musikalisk och att självaste Melissa Horn vill skriva musik tillsammans med en är ju en enormt stor komplimang. Moa Lignell klev upp på scenen och körde munspel på låten "Där går mitt liv", en av Melissas låtar som de skrivit tillsammans. 
 
Måste även ge credd till bandet som spelade så himla bra, och ena gitarristen hade verkligen en underbar röst. Jag äälskade när han tog Lars Winnerbäcks del i "Som jag hade dig förut". 
 
Bästa låtarna: Melissa Horn - Som jag hade dig förut, Melissa Horn - Efter Jul, Melissa Horn - Jag gör aldrig om det här, Moa Lignell - Ease Your Mind.

Kommentarer
Postat av: MICHE - JAG HAR CP-SKADA & HYDROCEPHALUS

dem är bra.

2016-04-24 @ 23:53:35 / http://miche.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0