Baddräkt

Har fått en förkärlek till baddräkter. Förra året och åren innan har jag tyckt det är så sjukt fult men det har kommit så snygga nya modeller! Plus ÄLSKAR att ej ha obekväma hårda byglar under mina bröst när jag badar utan bara en söm. Den ovan kommer från Ellos och har överlappande tyg vid brösten lite och magen. Kanske fotar lite närmare bilder på den sen.

Älskar också att se så många plus size brudar rocka sin kropp på instagram och Twitter m.m i år. Blir så glad. Representation är så himla viktigt. Hade det varit två år sedan eller till och med ett år sedan hade jag aldrig fotat mig i en bikini ännu mindre ens köpa en och bära den publikt. Något smala verkligen inte tänker på i samma grad när de tar outfitbilder bara sådär, något som tjocka kan få en sån ångest och rädsla för. Jag får fortfarande ångest av att fota mig själv i helkropp. Men efter att jag följt så många kick ass snygga brudar på instagram så är min syn helt förändrad på detta. Coolt ändå att en kan gå från att tycka att sin egna tjock kropp och tjocka kroppar är fula till att tycka att tjocka kroppar är så himla snygga.

Alla borde följa Cassklatzhow på instagram samt alla de hon tipsar om. Följ fler icke-normkroppar och din syn på kroppar och vad som är snyggt kommer att ändras totalt i promise.


Kommentarer
Postat av: Ida

<333

2016-07-05 @ 21:01:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0