Sleek Skimmer

 
Känner man mig, så vet man att jag är besatt av highlighters. Hur sminkade jag ens mig, typ i början av gymnasiet, innan detta fenomen blev välkänt? Det ger en sån himla lyser till huden och jag bara ÄLSKAR.
 
Detta är en av mina senaste inköp på highlight-fronten. Den nya sleek highlighter paletten. Jag har även den första versionen, den "naturliga" som är krämig och färgerna är så himla fina i den. Den naturliga versionen hittar du här. När jag såg att den kom en uppföljare i puder-format så kunde jag inte motstå. Den är så himla fin, älskar verkligen highlighters som r guldiga med små rosa pigment. Jag använder även highlighters ofta som ögonskugga, för jag älskar att bara ha lite ljust skimmer på ögonen. Så det kan aldrig bli för mycket highlighter, iaf inte enligt mig. ;) Här hittar ni paletten ovan.
 
Måste försöka hålla mig från att köpa flera highlighters nu... men who am I kidding? Vill jättegärna ha Anastasias Glow Kit "Gleam" och en från Dior.... men den är så fruktansvärt dyr (för en färg) så den ska jag försöka hålla mig borta från.  Hehe...

Kommentarer
Postat av: MATILDA

Åh vad fint! Har tittat på den inne på H&M och är såå sugen på den :D

2016-05-17 @ 21:13:29 / http://matildays.se
Postat av: Nadja

Älskar highlighters :D

2016-05-17 @ 21:38:41
Postat av: De här måste få ett stoppens

Amanda du behöver inga fler highlighters!!!!!!!!!

Svar: Sluta diskriminera :(
/ Amanda ♔

2016-05-30 @ 12:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0